BIS-stage doen bij RAAP België?

Vacature BIS-stage

Ben je bijna of net afgestudeerd als archeoloog? Wil je door middel van een betaalde stage alle kneepjes van het vak leren? Zoek je een springplank naar een vaste job in de sector? Dan is de BIS-stage bij RAAP wellicht iets voor jou.

[ RAAP ]

Wij zijn een kleinschalig archeologisch bedrijf gevestigd te Eke (nabij Gent), maar voor onze projecten zijn we werkzaam in heel Vlaanderen. Een gezellige sfeer, plezier en voldoening in het werk vinden we even belangrijk als efficiëntie en klantentevredenheid. Flexibiliteit is bij ons geen eenrichtingsverkeer maar wordt ook gegeven, zodat jij de balans vindt tussen werk en privé. Je krijgt er ruimte en tijd om te groeien en zelf richting te geven aan jouw carrière in de erfgoedsector.

[ Wie zoeken we? ]

Je hebt net of binnenkort je diploma op zak en staat te popelen om aan de slag te gaan, maar je wil graag onder begeleiding van ervaren collega’s de eerste stappen zetten. Je neemt er graag de fysieke uitdagingen van de job bij. Dat geldt ook voor andere aspecten van het archeologisch onderzoek, zoals het digitaliseren van plannen of verwerken van vondsten. Bovenal heb je zin om bij te leren, een positieve ingesteldheid en ben je een teamplayer.
We bieden je een betaalde beroepsinlevingsstage aan van 6 maand (zie: website VDAB). Samen met jou stellen we een opleidingsplan op waarin alle nodige competenties en vaardigheden aan bod komen zodat jij klaar bent voor een job in de archeologische sector.

[ Interesse? ]

Stuur dan je motivatiebrief en cv per mail naar Caroline Ryssaert (c.ryssaert@raap.be). Ook voor vragen kan je op hetzelfde emailadres terecht.

Afbeelding vacature BIS-stage