RAAP België zoekt: Steengoede Steentijdarcheoloog

Vacature Steentijdarcheoloog

[ Wie zijn wij? ]

Wij zijn een kleinschalig archeologisch bedrijf met twintig medewerkers gevestigd te Eke (nabij Gent). Een gezellige sfeer, plezier en voldoening in het werk vinden we even belangrijk als efficiëntie en klantentevredenheid. Flexibiliteit is bij ons geen eenrichtingsverkeer maar wordt ook gegeven, zodat jij de balans vindt tussen werk en privé. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een projectleider archeologie.

[ Wie zoeken wij? ]

Ben je gebeten door steentijdonderzoek en kan je feilloos een brug slaan tussen landschap en archeologie? Heb je ervaring met het uitvoeren van zowel vooronderzoeken (o.m. boringen), assessments als opgravingen en voel je je zowel thuis op het veld als achter de pc?  Word je daarnaast ook graag polyvalent ingezet bij andere onderzoeken? Droom je ten slotte van een fijne werkplek waar je samen met fantastische collega’s en de nodige ondersteuning kan groeien in je job?

Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Als steentijdarcheoloog voer je zowel bureauonderzoek, veldwerk als rapportage uit in functie van steentijdonderzoeken. Je werkt hierbij nauw samen met onze aardkundigen. De onderzoeken vinden voornamelijk plaats in Oost- en West-Vlaanderen en in mindere mate in Vlaams-Brabant en Antwerpen. Daarnaast draai je ook mee op onderzoek naar jongere periodes. Een aanvullende expertise of ervaring (geoarcheologie, archeologienota’s, …) heeft dan ook zeker een meerwaarde.

[ Wij bieden jou ]

  • afhankelijk van je expertise en ervaring bekijken we je functie en verloning
  • starters bieden we een tijdelijk contract (met optie vast) aan. Heb je al wat ervaring op de teller dan kan je met een vast contract aan de slag.
  • interessante secundaire voorwaarden (zoals winstdeling, véél opleidingsdagen, thuiswerkvergoeding, een ferme fietsvergoeding, mogelijkheid tot fietsleasing en 100% tegemoetkoming op openbaar vervoer…),
  • maar bovenal een warm en fijn team én de mogelijkheid om je op jouw maat te ontwikkelen.

[ Interesse of vragen? ]

Neem dan contact op met Caroline (c.ryssaert@raap.be of 0498/44 16 99). Jouw brief en cv verwachten we bij voorkeur voor 30 oktober mail.

vacature steentijdarcheoloog