Erfgoedsector

Onderzoeksopdrachten

Door de diversiteit binnen het team van RAAP België, zijn wij een geschikte partner voor diverse soorten onderzoeksopdrachten, deze kunnen kaderen in bijvoobeeld de opmaak van beheersplannen of beschermingsdossiers. Vaak heeft dit soort onderzoek een multi- en interdisciplinair karakter, iets waar wij in uitblinken.

Relevante diensten

Specialist nodig?

U voert zelf een onderzoek uit maar hebben nood aan ondersteuning door een specialist? Wij hebben voor verscheidene zaken de geknipte mensen in huis die samen met u uw project naar een net iets hoger niveau tillen.

Relevante diensten

Uitpakken met archeologie

Archeologie is een zeer dankbaar onderwerp om een breed publiek mee aan te spreken. Indien er binnen uw project nood is aan het uitwerken van ideeën rond ontsluiting van sites, of u heeft behoefte aan ondersteuning m.b.t. publiekswerking of het laten maken van reconstructietekeningen: RAAP België heeft hiervoor de nodige expertise in huis en wij gaan graag voor u aan de slag.

Relevante diensten

icoontje offerte

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een bekwaam team voor de uitvoer van uw archeologisch onderzoek, neem dan contact met ons op via mail of telefoon, of via onderstaande knop.

Offerte

Archeologie, en wat nu?

U heeft vragen over archeologie binnen uw project?
Contacteer ons voor een gesprek en we bekijken samen hoe we u een maximale service met minimale zorgen kunnen leveren.

Contact