RAAP België
Archeologie op maat

RAAP België levert uitmuntend kwalitatief erfgoedonderzoek met zorg voor de klant en passie voor het vak.

RAAP is een onderzoeks- en adviesbureau voor zowel (lokale) overheden als voor private ontwikkelaars. Wij voeren vooral archeologisch, landschappelijk en cultuurhistorisch onderzoek uit, adviseren over bescherming en inpassing van erfgoed en stimuleren publiekbereik en toeristische ontsluiting.

Voor onze klanten willen wij de beste partner te zijn door het leveren van op maat gemaakt advies, een performante uitvoering en heldere en eerlijke communicatie.

Ons Erfgoed willen we bewaken door voluit te gaan voor een kwalitatieve erfgoedzorg  en -ontsluiting en mee te werken aan een breed maatschappelijk draagvlak.

Voor onze medewerkers creëren we graag een duurzame werkomgeving waarin collega’s samen verantwoordelijkheid opnemen, plezier en voldoening vinden en zich kunnen ontplooien.

Contact Offerte

Binnen welke structuur zit RAAP België?

In 1985 werd in Nederland de Stichting “Regionaal Archeologisch Archiverings Project” opgericht. Deze stichting vloeide voort uit de Universiteit Amsterdam die door middel van systematische velsprospecties delen van Nederland archeologisch in kaart trachtte te brengen, en hiermee archeologen aan het werk hielp. De stichting specialiseerde zich in allerlei vooronderzoeken zonder ingreep in de bodem.

Van zodra in Nederland commerciële bedrijven ook gravend onderzoek mochten uitvoeren, opende dit voor RAAP nieuwe deuren. In 2000 werd het bedrijf RAAP Archeologisch Adviesbureau als BV ondergebracht onder de Stichting RAAP.

Op 8 april 2016 werd in België de BV RAAP België opgericht, die zich ook onder de stichting RAAP bevindt, en een zusterbedrijf is van de Nederlandse commerciële tak.

Contact
icoontje offerte

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een bekwaam team voor de uitvoer van uw archeologisch onderzoek, neem dan contact met ons op via mail of telefoon, of via onderstaande knop.

Offerte

Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Volg ons

Archeologie, en wat nu?

U heeft vragen over archeologie binnen uw project?
Contacteer ons voor een gesprek en we bekijken samen hoe we u een maximale service met minimale zorgen kunnen leveren.

Contact