Overheden

Archeologie binnen uw projecten?

U bent Vlaamse, provinciale of lokale overheid en u heeft ontwikkelingsplannen? Vroeg of laat krijgt u ongetwijfeld te maken met archeologie.

Dat kan al het geval zijn bij de voorbereiding van een dossier, waarbij u een geschikte locatie zoekt, of bij de aanvraag van de omgevingsvergunning wanneer een archeologienota opgesteld moet worden, of in een later stadium bij het uitvoeren van een Programma van Maatregelen van een archeologienota.

Wanneer u ook te maken krijgt met archeologie, wij zijn er steeds om u doorheen het traject te loodsen en de timing goed af te stemmen op uw plannen. Bovendien kan u op ons rekenen voor een gratis eerstelijnadvies.

Maatwerk

Voor onze klanten willen wij de beste partner te zijn door het leveren van op maat gemaakt advies, een performante uitvoering en heldere en eerlijke communicatie.

Relevante diensten

Archeologie als kers op de taart?

Er werd binnen uw werkingsgebied een archeologisch onderzoek uitgevoerd met interessante resultaten? Dan is het misschien een leuk idee om deze ook weer opnieuw bij de burger te brengen. Dit kan op diverse manieren, tijdens een lopend onderzoek of erna.

RAAP België heeft hiervoor de nodige expertise in huis en wij gaan graag voor u aan de slag.

Relevante diensten

Specialist nodig?

U heeft binnen een archeologisch project nood aan een specialist? Wij hebben de know-how in huis voor verschillende types specialistisch onderzoek.

Relevante diensten

icoontje offerte

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een bekwaam team voor de uitvoer van uw archeologisch onderzoek, neem dan contact met ons op via mail of telefoon, of via onderstaande knop.

Offerte

Archeologie, en wat nu?

U heeft vragen over archeologie binnen uw project?
Contacteer ons voor een gesprek en we bekijken samen hoe we u een maximale service met minimale zorgen kunnen leveren.

Contact