De prijs van proefsleuven

Erkend archeoloog
Zowel overheden als privé
Archeologienota opstellen
Home » De prijs van proefsleuven

Over de prijs van proefsleuven hoeft u zich geen zorgen te maken, wanneer u een samenwerking aangaat met RAAP België uit Eke. Een proefsleuvenonderzoek is een vorm van vooronderzoek met een ingreep in de bodem, om voor de bouwwerken van start gaan, te bepalen of er geen belangrijke archeologische sporen te vinden zijn.

Wilt u meer weten over de prijzen van proefsleuven?

Neem contact op

Proefsleuven voor een correcte prijs

Na de literatuurstudie kan in een nota gekozen worden om het proefsleuvenonderzoek als verder archeologisch vooronderzoek. Hierbij worden in de bodem smalle sleuven gegraven om eventuele vindplaatsen op te sporen van archeologische artefacten. Bij ons hoeft u overigens ook niet wakker te liggen van de prijs van proefsleuven, wij zorgen altijd voor een correcte kostenraming. Daarom bieden wij dan ook graag een vrijblijvende offerte aan voor de proefsleuven. Zo blijft u steeds op de hoogte van het kostenplaatje en zult u niet voor onaangename financiële verrassingen komen te staan.

 

Vraag een offerte aan voor uw proefsleuven

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw proefsleuven en kom meteen te weten wat de prijs van het archeologisch onderzoek zal bedragen. Indien u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, contacteert u ons gerust via ons contactformulier of door te bellen naar het nummer +32 9 311 56 20.

  icoontje offerte

  Vraag een offerte aan

  Bent u op zoek naar een bekwaam team voor de uitvoer van uw archeologisch onderzoek, neem dan contact met ons op via mail of telefoon, of via onderstaande knop.

  Offerte

  Archeologie, en wat nu?

  U heeft vragen over archeologie binnen uw project?
  Contacteer ons voor een gesprek en we bekijken samen hoe we u een maximale service met minimale zorgen kunnen leveren.

  Contact