Archeologische opgraving met werfbegeleiding

Erkend archeoloog
Zowel overheden als privé
Archeologienota opstellen
Home » Archeologische opgraving met werfbegeleiding

Wanneer een reguliere opgraving niet mogelijk is, wordt er gekozen voor een archeologische opgraving met werfbegeleiding. In principe gelden dezelfde regels en handelingen bij een opgraving mét werfbegeleiding als bij een reguliere opgraving, maar de experten van RAAP België uit Eke leggen het graag voor u uit.

Wilt u meer weten over opgravingen met werfbegeleiding?

Neem contact op

Wat een archeologische opgraving met werfbegeleiding anders maakt

Soms kunnen gewone archeologische opgravingen, waarbij onderzoek gedaan wordt naar historisch erfgoed op de site, niet doorgaan op een bepaalde werf. Dan is het aangeraden dat de erkende archeoloog wel aanwezig is voor werfbegeleiding, om zo de civiele werkzaamheden nauwlettend opvolgen. Met andere woorden, zij zijn de waakhond van het archeologisch onderzoek en zorgen ervoor dat er tijdens de werkzaamheden geen archeologische en historische artefacten en andere zaken verloren gaan. De archeoloog documenteert eventuele resten na de opgravingen, bergt mogelijke vondsten en bestudeert de bodemprofielen. Bent u benieuwd naar de prijs van een archeologische opgraving met of zonder werfbegeleiding? Dan stellen wij met veel plezier een offerte voor u op.

 

Neem contact met ons op voor werfbegeleiding

Contacteer ons gerust indien u meer informatie wenst over een archeologische opgraving met werfbegeleiding of wanneer u vragen heeft over de kosten ervan. U neemt vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar het nummer +32 9 311 56 20.

  icoontje offerte

  Vraag een offerte aan

  Bent u op zoek naar een bekwaam team voor de uitvoer van uw archeologisch onderzoek, neem dan contact met ons op via mail of telefoon, of via onderstaande knop.

  Offerte

  Archeologie, en wat nu?

  U heeft vragen over archeologie binnen uw project?
  Contacteer ons voor een gesprek en we bekijken samen hoe we u een maximale service met minimale zorgen kunnen leveren.

  Contact