Archeologische opgraving en de prijs ervan

Erkend archeoloog
Zowel overheden als privé
Archeologienota opstellen
Home » Archeologische opgraving prijs

Wilt u een archeologische opgraving laten uitvoeren, maar wenst u eerst meer duidelijkheid over de prijs van de opgraving? Dat begrijpen we bij RAAP België uit Eke maar al te goed. Wij stellen dan ook graag een duidelijke offerte op voor de opgravingen die u wilt laten uitvoeren door ons team van archeologische experten.

Wilt u meer weten waarom we opgraven?

Neem contact op

Voor uw archeologische opgraving bieden wij een eerlijke prijs

Een archeologische opgraving wordt uitgevoerd wanneer een geplande werf na een archeologisch vooronderzoek een archeologische vindplaats blijkt te zijn. Bij deze opgraving komt er natuurlijk wel een bepaalde prijs kijken. De prijs van de archeologische opgraving is uiteraard afhankelijk van onder meer de grootte van de desbetreffende site en het type archeologisch onderzoek dat uitgevoerd moet worden. Ook is er een verschil tussen een archeologische opgraving mét werfbegeleiding, of zonder. Na onze opgraving, met een correcte prijs, kunnen de geplande werkzaamheden op het terrein verdergezet worden en gaan de erkende archeologen aan de slag met de gevonden sporen. De resultaten van het sporenonderzoek, de studie van het vondstmateriaal en het natuurwetenschappelijke onderzoek worden gebundeld in een eindrapport.

Vraag een offerte voor een archeologische opgraving aan

U wilt natuurlijk na de archeologische opgraving niet achteruitvallen door de prijs. Daarom stellen wij steeds een duidelijke offerte voor u op. Zo zult u nooit voor een onaangename financiële verrassing komen te staan. Wilt u een dergelijke offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 9 311 56 20 of door ons contactformulier in te vullen.

  icoontje offerte

  Vraag een offerte aan

  Bent u op zoek naar een bekwaam team voor de uitvoer van uw archeologisch onderzoek, neem dan contact met ons op via mail of telefoon, of via onderstaande knop.

  Offerte

  Archeologie, en wat nu?

  U heeft vragen over archeologie binnen uw project?
  Contacteer ons voor een gesprek en we bekijken samen hoe we u een maximale service met minimale zorgen kunnen leveren.

  Contact