RAAP België zoekt: Aardkundige met archeo-ervaring of Geo-Archeoloog

Vacature aardkundige met archeo-ervaring of geo-archeoloog

[ Wie zijn wij? ]

Wij zijn een kleinschalig archeologisch bedrijf met twintig medewerkers gevestigd te Eke (nabij Gent). Een gezellige sfeer, plezier en voldoening in het werk vinden we even belangrijk als efficiëntie en klantentevredenheid. Flexibiliteit is bij ons geen eenrichtingsverkeer maar wordt ook gegeven, zodat jij de balans vindt tussen werk en privé. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een aardkundige met al wat archeologische ervaring of een archeoloog met een stevige aardkundige achtergrond.

[ Wie zoeken wij? ]

Ben je gepassioneerd door bodem en geografie en je slaat moeiteloos een brug tussen landschap en archeologie? Heb je ervaring met het uitvoeren van zowel landschappelijk bodemonderzoek (o.m. boringen) als ondersteuning bij opgravingen en voel je je zowel thuis op het veld als achter de pc?  Word je daarnaast ook graag polyvalent ingezet bij andere onderzoeken? Droom je ten slotte van een fijne werkplek waar je samen met fantastische collega’s en de nodige ondersteuning kan groeien in je job?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als aardkundige of geo-archeoloog voer je zowel bureauonderzoek, veldwerk als rapportage uit in functie van landschapsgerichte projecten of landschappelijk bodemonderzoek. Je werkt hierbij nauw samen met onze archeologen. De onderzoeken vinden voornamelijk plaats in Oost- en West-Vlaanderen en in mindere mate in Vlaams-Brabant en Antwerpen. Een goede kennis van GIS is hierbij vereist.

[ Wij bieden jou ]

  • afhankelijk van je expertise en ervaring bekijken we je functie en verloning
  • starters bieden we een tijdelijk contract (met optie vast) aan. Heb je al wat ervaring op de teller dan kan je met een vast contract aan de slag.
  • interessante secundaire voorwaarden (zoals winstdeling, véél opleidingsdagen, thuiswerkvergoeding, een ferme fietsvergoeding, mogelijkheid tot fietsleasing en 100% tegemoetkoming op openbaar vervoer…),
  • maar bovenal een warm en fijn team én de mogelijkheid om je op jouw maat te ontwikkelen.

[ Interesse of vragen? ]

Neem dan contact op met Caroline (c.ryssaert@raap.be of 0498/44 16 99). Jouw brief en cv verwachten we bij voorkeur voor 30 oktober mail.

Vacature aardkundige met archeo-ervaring of geo-archeoloog