RAAP België zoekt: Pittige Projectleider Archeologie

Vacature Projectleider Archeologie

[ Wie zijn wij? ]

Wij zijn een kleinschalig archeologisch bedrijf met twintig medewerkers gevestigd te Eke (nabij Gent). Een gezellige sfeer, plezier en voldoening in het werk vinden we even belangrijk als efficiëntie en klantentevredenheid. Flexibiliteit is bij ons geen eenrichtingsverkeer maar wordt ook gegeven, zodat jij de balans vindt tussen werk en privé. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een projectleider archeologie.

[ Wie zoeken wij? ]

Sta jij al enkele jaren met veel goesting in het veld? Heb je leidinggevende ervaring en zet je graag je tanden in complexe projecten? Deadlines en budgetten schrikken je niet af en dat weet je feilloos te combineren met jouw people skills? Én je droomt van een fijne werkplek waar je samen met fantastische collega’s en de nodige ondersteuning kan groeien in je job?

Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Als projectleider Archeologie coördineer en voer je archeologisch onderzoek uit (proefsleuven, opgravingen en daarbij horende rapportage) en bewaak je de voortgang, kwaliteit en het budget. Je coacht en stuurt (jongere) collega’s aan. Ook sta je in voor de contacten en afspraken met opdrachtgevers en onderaannemers. Tot slot denk je projectoverschrijdend mee aan het verbeteren van de efficiëntie, kwaliteit en kennis binnen RAAP.

[ Wij bieden jou ]

  • een vast contract en verloning afhankelijk van ervaring
  • interessante secundaire voorwaarden (zoals winstdeling, véél opleidingsdagen, thuiswerkvergoeding, een ferme fietsvergoeding, mogelijkheid tot fietsleasing en 100% tegemoetkoming op openbaar vervoer…),
  • maar bovenal een warm en fijn team én de mogelijkheid om je op jouw maat te ontwikkelen.

[ Interesse of vragen? ]

Neem dan contact op met Caroline (c.ryssaert@raap.be of 0498/44 16 99). Jouw brief en cv verwachten we bij voorkeur voor 21 augustus per mail.

vacature projectleider archeologie