RAAP België zoekt: Projectleider Archeologie

Vacature Projectleider Archeologie

Sta jij al enkele jaren met veel goesting in het veld, bij voorkeur op stadscontexten? Heb je leidinggevende ervaring en zet je graag je tanden in complexe projecten? Deadlines en budgetten schrikken je niet af en dat weet je feilloos te combineren met jouw people skills? Én je droomt van een fijne werkplek waar je samen met fantastische collega’s en de nodige ondersteuning kan groeien in je job?

Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Als projectleider Archeologie coördineer en voer je archeologisch onderzoek uit (proefsleuven, opgravingen en daarbij horende rapportage) en bewaak je de voortgang, kwaliteit en budget. Je coacht en stuurt (jongere) collega’s aan. Ook sta je in voor de contacten en afspraken met opdrachtgevers en onderaannemers. Tot slot denk je project overschrijdend mee aan het verbeteren van de efficiëntie, kwaliteit en kennis binnen RAAP.

Wij bieden jou:

  • een vast contract,
  • interessante secundaire voorwaarden (zoals winstdeling, minimaal 4 opleidingsdagen, een ferme fietsvergoeding, mogelijkheid tot fietsleasing en 100% tegemoetkoming op openbaar vervoer…),
  • maar bovenal een warm en fijn team én de mogelijkheid om je op jouw maat te ontwikkelen.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Caroline (c.ryssaert@raap.be of 0498/44 16 99).